Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα πιο αφράτα μπιφτέκια!

Για να μη σας συμβεί ποτέ αυτό...





Συνταγή εξαιρετική και δοκιμασμένη φυσικά! Είναι της Ευδοκίας Πατσιλινάκου και "εκλάπη" απ τη σελίδα http://www.sintagespareas.gr/


ΥΛΙΚΑ: 


  • 1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
  • 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
  • 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη τριμμένη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
  • 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  • ελαιόλαδο για το ταψί

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, ζυμώνουμε και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια. 
    Τοποθετούμε σε ταψί (με ή χωρίς πατατούλες) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45' - 50' λεπτά, πάντα ανάλογα το φούρνο!


    Καλή επιτυχία!


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου