Θα σας εκπλήξει το πόσο νόστιμες καριόκες μπορείτε να φτιάξετε σε 0 χρόνο!
Υλικά:
1 1/4 φλ. γάλα
1 φλ. μαργαρίνη
1 1/2 φλ. άχνη
1/2 φλ. κακάο
3 πακέτα πτι μπερ αλεσμένα
250 γρ. καρύδια αλεσμένα
800 γρ.κουβερτούρα
4 κ.σ αραβοσιτέλαιο
1 φλ. καφέ κονιάκ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη στο γάλα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα πτι μπερ με τα καρύδια και το κακάο με την άχνη κοσκινισμένα. Έπειτα από πάνω το γάλα, το κονιάκ (αν βάλετε) και το λιωμένο βιτάμ κρύα και πλάθουμε.
Σχηματίζουμε 4 μπαστούνια σε μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσουν. Τις κόβουμε ανά εκατοστό.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα με το λάδι βουτάμε τις καριόκες και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους και πάλι ψυγείο
Η συνταγή είναι αυτή:http://www.sintagespareas.gr/sintage...#ixzz2mmNB6Ofs
Υλικά:
1 1/4 φλ. γάλα
1 φλ. μαργαρίνη
1 1/2 φλ. άχνη
1/2 φλ. κακάο
3 πακέτα πτι μπερ αλεσμένα
250 γρ. καρύδια αλεσμένα
800 γρ.κουβερτούρα
4 κ.σ αραβοσιτέλαιο
1 φλ. καφέ κονιάκ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη στο γάλα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα πτι μπερ με τα καρύδια και το κακάο με την άχνη κοσκινισμένα. Έπειτα από πάνω το γάλα, το κονιάκ (αν βάλετε) και το λιωμένο βιτάμ κρύα και πλάθουμε.
Σχηματίζουμε 4 μπαστούνια σε μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσουν. Τις κόβουμε ανά εκατοστό.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα με το λάδι βουτάμε τις καριόκες και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους και πάλι ψυγείο
Η συνταγή είναι αυτή:http://www.sintagespareas.gr/sintage...#ixzz2mmNB6Ofs
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου