Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς!

Πριν από περίπου 2 χρόνια, υπέπεσε στην αντίληψή μου η παρουσία συνδρομητικών κουτιών ομορφιάς στην διαδικτυακή αγορά! Πως λειτουργούν; Μα με... συνδρομή! Αγοράζεις τη συνδρομή που αντέχει το πορτοφόλι σου και αναλόγως με την αγορά σου, έρχεται στην πόρτα σου ένα κουτί γεμάτο ομορφιά! Δείγματα, travel ή full size προϊόντα περιποίησης ή make up με στόχο να βρεις το ιδανικό νέο προϊόν για εσένα και να το προτιμήσεις! 

Μαζί με τη συνδρομή, συμπληρώνεις ένα προφίλ ομορφιάς ώστε να είναι στοχευμένα για εσένα τα προϊόντα που θα παραλάβεις. 

Αυτή τη στιγμή, ενεργά είναι τα sites www.Glowbox.gr και www.cherrybox.gr*





Στο πρώτο, που είναι ολίγον πιο luxurius οι συνδρομές έχουν ως εξής:

-Μηνιαία συνδρομή       12 ευρώ/ μήνα
Έξοδα μεταφορικών        2 ευρώ/μήνα

-Τρίμηνη συνδρομή       36 ευρώ (με προπληρωμή και των 3 μηνών)
Έξοδα μεταφορικών        2 ευρώ/ μήνα

-Εξάμηνη συνδρομή       68 ευρώ (με προπληρωμή και των 6 μηνών)
Έξοδα μεταφορικών         2 ευρώ/ μήνα

-Ετήσια συνδρομή           132 ευρώ (με προπληρωμή και των 6 μηνών)
Έξοδα μεταφορικών         2 ευρώ/ μήνα

Η εταιρία βγάζει καινούργιο κουτί κάθε μήνα, τουτέστιν 12 κουτιά τον χρόνο, 1 κάθε μήνα θα καταφτάνουν στην πόρτα σου εάν επιλέξεις την ετήσια συνδρομή! 

Το box Σεπτεμβρίου έχει εξαντληθεί αλλά μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα για τα brands που περικλείονται αλλά και όλες τις λεπτομέρειες στο https://www.glowbox.gr/

 

Το έτερο site με συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς, το cherrybox.gr έρχεται στην πόρτα σου λιγότερο συχνά! Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στη seasonal και την ετήσια συνδρομή.




Με την αγορά ενός Seasonal Cherrybox, έρχεται στην πόρτα σας ένα υπέροχο κουτί που περιλαμβάνει από 6 έως 8 κορυφαίες επιλογές προϊόντων ομορφιάς και lifestyle, σε κανονικό ή ειδικό μέγεθος. Τα προϊόντα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τις ανάγκες κάθε εποχής, καθώς επίσης και με το beauty profile που έχετε συμπληρώσει στην ειδική φόρμα του cherrybox.

Στην ετήσια συνδρομή, εξασφαλίζετε τέσσερα Seasonal Cherrybox κατά τη διάρκεια του χρόνου και απολαμβάνετε τις κορυφαίες επιλογές των ειδικών μας για κάθε εποχή! 

Η μεταφορά με courier είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα εάν πρόκειται για αγορές άνω των 30 ευρώ!

Η seasonal συνδρομή ανέρχεται στα 20 ευρώ ανά box ενώ η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 72 ευρώ με προπληρωμή!

Το φθινοπωρινό box εξακολουθεί να διατίθεται και περιλαμβάνει 100% ελληνικά προϊόντα! Η Μαρία Ηλιάκη, μέσα απ τη σελίδα της http://www.mariailiaki.gr/ μας ξεναγεί σε αυτό!
Το AutumnBox 2015 είναι ένα κουτί αφιερωμένο αποκλειστικά στις ελληνικές εταιρίες καλλυντικών! Γιατί υπάρχουν πολλές αξιόλογες και οφείλουμε να τις μάθουμε και να τις στηρίξουμε!



Πάμε να δούμε τι μου άρεσε περισσότερο!Μάσκα Επανόρθωσης και Ενυδάτωσης Μαλλιών με Ηλίανθο και Μέλι από την αγαπημένη μου APIVITA.Επανορθώνει τις φθορές, προστατεύει από την ψαλίδα, χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά και είναι εξαιρετική για εμάς μου βάφουμε και ταλαιπωρούμε λίγο περισσότερο τα μαλλιά μας.MessinianSpa – Kρέμα απολέπισης προσώπου και σώματος με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που πραγματικά μοσχοβολάει Ελλάδα!

AloePlus – BodyButter.Εκπληκτικό βούτυρο σώματος – από τα πρώτα που δοκίμασα! Ενυδατώνει βαθιά και καταπραϋνει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα και μοσχοβολάει όλη μέρα!YouthLab –BeautyToolΠληροφορήθηκα ότι η ελληνική εταιρία YouthLab συμμετείχε στο SummerCherrybox και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις! Στο φθινοπωρινό μας κουτί βρίσκουμε ένα σούπερ προϊόν, άκρως απαραίτητο για την καθημερινή περιποίηση. Το BeautyTool είναι ένα βουρτσάκι προσώπου για εύκολο και άνετο καθαρισμό, που ενισχύει τη δράση προϊόντων καθαρισμού και μασκών. Θα αφαιρέσετε καλύτερα και πιο σωστά το μακιγιάζ  ή μάσκες ομορφιάς.
So Beauty κραγιόν σε απόλυτα trendy, cherry απόχρωση, ιδανική για το φθινόπωρο! Πρόκειται για ένα ματ κραγιόν, με πολύ πλούσιο χρώμα, που εφαρμόζει τέλεια στα χείλη και διαρκεί για πάρα πολλές ώρες! Το λάτρεψα γιατί είναι απόλυτα ενυδατικό, καθώς περιέχει μικροσφαιρίδια υαλουρονικού και έλαιο argan!! Θα ψάξω και για άλλες αποχρώσεις στο eshop! Η συσκευασία του είναι προσωρινή, γι” αυτό και τα βρίσκετε σε ειδική τιμή στο eshop!
Pas de Coq – Άρωμα Πούδρας με νότες από βαμβάκι, υλάνγκ – υλάνγκ, σανδαλόξυλο, βανίλια και φρέζια. Φέρνει στο νου καθαριότητα, αναζωογόνηση και φρεσκάδα και το λάτρεψα απ’ την πρώτη στιγμή!
Στο κουτί βρήκα ένα σετ από 3 θαυματουργά δείγματα των κορυφαίων ιατρικών καλλυντικών Beatific – Illumilift face cream: H best seller κρέμα προσώπου της εταιρίας που μιμείται τα αποτελέσματα του botox! Μου χάρισε άμεσα φωτεινότητα, δεν το πίστευα! – Extreme anti-agingeye cream: Kρέμα ματιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα και – Instant beauty booster face mask: Mάσκα άμεσης τόνωσης και λείανσης ρυτίδων που χαρίζει αμέσως ξεκούραστη όψη!


*Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, στην αναζήτησή μου για άλλα boxes που δεν γνώριζα, βρήκα και το beautytestbox αλλά το είδα ανενεργό επομένως δεν γνωρίζω αν έχει παύσει τη λειτουργία του. Εσείς, ρίξτε μια ματιά το επόμενο διάστημα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου