Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

X-mas! Όμορφες γωνιές με ανακύκλωση στολιδιών!

Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε έξυπνες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με πράγματα που ήδη έχουμε στο σπίτι. Τα χρησιμοποιούμε έξυπνα, συνδυάζοντάς τα διαφορετικά κάθε χρόνο και δεν ξοδευόμαστε! 

Όπως λέω πάντα, φέρτε την ιδέα στα μέτρα σας με αυτά που ήδη διαθέτετε ή με όσα μπορείτε να αγοράσετε!


Οι παλιές ασημένιες μπάλες, ένα μπωλ και τεχνιτές πρασινάδες τριγύρω του. Υπέροχο touch τα πράσινα στεφανάκια στις καρέκλες!





Τα παλιά μεταλλικά κουτιά μπισκότων είναι μεγάλη μου αδυναμία! Μόλις είδα αυτή τη φωτογραφία, θυμήθηκα και εκείνα τα άχαρα λευκά κεριά που έχει η μαμά μου για τα passe κηροπήγια... Έτοιμο και τέλειο!




Και αν έχετε τέτοιες γαλβανιζέ γλάστρες, έχετε το απόλυτο 2 σε 1!


Πόσο "ήσυχη" γωνιά; Ένας δίσκος (απ αυτούς που βγάζουμε μόνο στις γιορτές!), ένα μικρό δεντράκι, λίγες απ αυτές τις μπαλίτσες από τις γιρλάντες που ήταν κάποτε της μόδας, ένα κουκουνάρι, μια μπαλίτσα και έτοιμο!



Ένα απλό, οικονομικό και έξυπνο μοτίβο. Ράνερ, 2 πλαστικοί δίσκοι, 3 γυάλες, 3 λευκά κεριά και αν δεν βρείτε αυτά τα ψεύτικα berries, απλά βάλτε ρόδι! 



Εικόνες σαν την παρακάτω με κάνουν να αναθεωρώ τα περί αποκλεισμού του λευκού απ τη διακόσμηση του σπιτιού μου! Μια λευκή δυόροφη πιατέλα, ένα κερί, λινάτσα, δαντέλα, περλίτσες και φυσικά στοιχεία όπως κουκουνάρια, θαλασσόξυλα κ.α. 
Μόλις έκανες τη διαφορά!



Εξίσου οικονομική σύνθεση! Κόκκινη μεταλλική πιατέλα, λευκά κεριά,κόκκινες κορδέλες και κανα δυο ξύλινα διακοσμητικά!



Και κλείνω - για την ώρα- με μια απ τις πιο όμορφες εικόνες επί του θέματος!

Δεν - έχω - λόγια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου