Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Christmas tips της τελευταίας στιγμής!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην προ-παραμονή των Χριστουγέννων! Τα σχολεία έκλεισαν σήμερα, αύριο τα παιδιά θα πλυμμυρίσουν τις γειτονιές με κάλαντα, σε κάποια σπίτια θα εμφανιστεί ο Άγιος Βασίλης και οι ψυχές όλων θα αγαλιάσουν. Από αγάπη, από συντροφικότητα, από παιδικότητα και θα γαληνέψουν.

Δεν έχει νόημα να μοιραστούμε άλλες ιδέες στολισμών νομίζω. Αρκούν όμορφες εικόνες!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες!

Όμορφη ιδέα για να σερβίρετε το κρασί ή τη σαμπάνια σας!Tip για μετά το μαγείρεμα: Μιας και αυτές τις ημέρες τα φαγητά είναι πολλά και οι μυρωδιές είναι ουράνιες αλλά μπερδεύονται, μόλις καθαρίσετε τον πάγκο και τις εστίες σας, πάρτε ένα κατσαρολάκι και βάλτε νερό, 1 ξυλάκι κανέλα, 1 πορτοκάλι κομμένο στα 4, 1 βανιλλίνη και αφήστε να βράζει. Θα απλώσει θεσπέσια αρώματα!
Βάψτε τα νύχια σας στο αγαπημένο σας χρώμα αλλά προσθέστε μια τσαχπινιά γιορτινή!Αν τα παιδιά το επιθυμούν, στρώστε τους πλάι στο δέντρο για να "περιμένουν τον Άη Βασίλη"!
Κάντε ένα μικρό χειροποίητο δώρο στους καλούς σας γείτονες, σαν αυτό που θα κάνουμε αύριο με την κόρη μου. Φτιάξαμε μπισκοτάκια, τα διακόσμησε η μικρή, τα συσκευάσαμε σε βάζα, τα διακοσμήσαμε και αύριο θα πάμε να τους πούμε τα κάλαντα προσφέροντας εμείς πρώτα!
Κάντε ρεβεγιόν για παιδιά!

Γαλατάκι σε ποτηράκι κολονάτο με δώρο ένα μπισκοτάκι!Ή μήπως σπιτική λεμονάδα με ρόδι;

Pizza με χριστουγεννιάτικα σχέδια!

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα γιορτής!


Φτιάξτε ένα εύκολο και οικονομικό γλυκό και στήστε το σε ποτήρια του κρασιού. Θα νιώθετε πως τρώτε τη σπεσιαλιτέ του πιο ακριβού εστιατορίου στον κόσμο!

Ετοιμάστε ένα πλούσιο πρωινό Χριστουγέννων με τα παιδιά να τρίβουν τα μάτια τους!

Τέλος, μη ξεχάσετε να ντύσετε μια κούτα με γιορτινό περιτύλιγμα ώστε να γίνει ο κάδος για περιτυλίγματα, χαρτιά, σακούλες, κουτιά, κορδέλες και ότι άλλα απορρίματα εμφανιστούν από τα δώρα!
Μη ξεχάσετε να ψάξετε τη μαγεία... Κάπου εκεί έξω είναι κρυμμένη και σας περιμένει να την ανακαλύψετε!
Να περάσετε ΟΜΟΡΦΑ! Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου