Σάββατο 2 Μαΐου 2015

4-8 Μαϊου: Ελληνική εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος

Δωρεάν εξέταση από δερματολόγους μπορούν να λάβουν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της ελληνικής εβδομάδας κατά του καρκίνου του δέρματος, από τις 4 έως τις 8 Μαϊου.




Η δράση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής εταιρίας

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού, για το μελάνωμα, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV), οργανώνει από το 2000 και κάθε χρόνο, την «Ευρωπαϊκή Ημέρα  Μελανώματος» σε 30 χώρες της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την αφετηρία για μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην πρόληψη, την «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος», η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 04 έως 08 Μαΐου.




Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δερματολόγοι της ΕΔΑΕ σε όλη τη χώρα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος.
Κάθε χρόνο στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής εβδομάδας κατά του καρκίνου του δέρματος εξετάζονται  περιστατικά και τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την άμεση ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Στο παρακάτω αρχείο exel μπορείτε να δείτε τους συμμετέχοντες δερματολόγους ανά την Ελλάδα στους οποίους μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τη δωρεάν εξέταση

http://edae.gr/pdf/melanoma2015.xlsx

Ενώ σε αυτό τα συμμετέχοντα νοσοκομεία

http://edae.gr/pdf/melanomanos2015.xlsx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου