Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η πλέον αμφισβητήσιμη λεχώνα!

Χαζεύοντας στην Telegraph το πρωί του Σαββάτου ώστε να βρω το κείμενο για τις ομορφιές της Ηπείρου, είδα πως είχαν live εικόνα απ την κλινική όπου γεννούσε η Δούκισσα Kate το 2ο παιδί της. Μη τρομάζετε, δεν κάθισα να ασχοληθώ δευτερόλεπτο. Λίγες ώρες αργότερα όμως, έπεσα επάνω στις φωτογραφίες του ζευγαριού με τη νεογέννητη κόρη τους. Σημειωτέον, τα δίδυμα έγιναν ένα μωρό, ο 2ος διάδοχος έγινε κορίτσι κ.ο. κ. (άτιμη διασταυρωμένη δημοσιογραφία γαρ!)




Και κάθομαι που λέτε και χαζεύω τη 2-3 ωρών μητέρα υπέρλαμπρη! Το μακιγιάζ, οσκαρικό. Οι μπούκλες ουδόλως ανεπιτήδευτες, τουναντίον μάλιστα, πίστευες πως και 10 μποφόρ να φυσούσαν δεν θα πάθαιναν τίποτα.




Έχοντας γεννήσει 2 παιδιά, έχοντας δει δεκάδες γυναίκες αμέσως μετά από τοκετό (φυσιολογικό ή με καισαρική τομή) δήλωσα στον τεσσάρων μηνών γιο μου πως αυτή η κυρία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει μόλις γεννήσει. Επίσης το μωρό δεν έχει την όψη νεογέννητου κατά τις 3 πρώτες ώρες της ζωής του.




Και μιας και δεν είμαι κανένα μέντιουμ, μα ούτε και καμιά εξωγήινη, σήμερα επιβεβαιώνομαι απ τον βρετανικό τύπο(με πληροφορίες από ρωσική εφημερίδα- τρέχα γύρευε!). Οι θεωρίες συνωμοσίας άπειρες! Άλλοι λένε πως το μωρό γεννήθηκε τουλάχιστον 3-4 μέρες νωρίτερα, που θεωρώ και το πιο πιθανό σενάριο, και άλλοι το τραβάνε τόσο όσο αρμόζει σε μια βασιλική οικογένεια. Λένε δηλαδή πως η Kate δεν εγκυμονούσε ποτέ 2ο παιδί, πως κυκλοφορούσε με ψεύτικη κοιλιά και πως το κοριτσάκι γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα!




Όπως και να χει, κυρίες μου, εσείς που δεν έχετε γεννήσει ακόμα, μην αυταπατάστε! Ο καλύτερος make up artist του πλανήτη ΔΕΝ μπορεί να σας φτιάξει τέτοια μούρη 3 ώρες μετά τον τοκετό!


Το άρθρο που σχολιάζει το γεγονός: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3066700/A-surrogate-gave-birth-Kate-say-Russians-Pro-Kremlin-newspaper-makes-series-bizarre-claims-birth.html?ito=social-facebook

Φωτογραφίες: http://uk.reuters.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου