Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Καλώς σας βρίσκουμε!




Έτσι ξαφνικά, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου, γεννήθηκε και η ανάγκη μου να δημιουργήσω! Αυτό το blog ευελπιστώ να γίνει για κάποιες ένας σελιδοδείκτης που θα επισκέπτεστε καθημερινά και θα σας προσφέρει καλή συντροφιά! 

Εδώ θα βρίσκετε αναρτήσεις που θα γοήτευαν εμένα ή τις φίλες μου. Θα ενημερωθούμε, θα προβληματιστούμε, θα ανακαλύψουμε, θα βελτιωθούμε, θα επικοινωνήσουμε!

Μια γυναίκα, είτε είναι μητέρα είτε όχι, απασχολείται με πολλά διαφορετικά ζητήματα. Είμαστε εδώ για να δούμε όλες τις οπτικές αυτών των ζητημάτων!

Θα ασχοληθούμε με τα παιδιά μας, με το σπίτι μας, με την εμφάνισή μας! Τα κοινωνικά ζητήματα δεν θα έπρεπε και δεν θα λείψουν απ αυτή τη σελίδα.

Λόγω πρότερου βίου, εδώ θα βρίσκεται και τις αυθεντικές πηγές ενημέρωσης, όταν θα "κλέβω" πράγματα που θα μοιράζομαι μαζί σας. Που ξέρετε, μπορεί να ανακαλύψετε νέες διαδικτυακές "οδούς"!

Τι λέτε; Ξεκινάμε;  

2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν στο νέο σου εγχείρημα.Πολύ όμορφο μπλογκ με μια υπέροχη εικόνα που σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ευπρόσδεκτος στο διαδικτυακό σου σπιτάκι.Ήδη οι αναρτήσεις σου είναι ενδιαφέρουσες οπότε άνετα μπορούμε να καταλάβουμε τί θα ακολουθήσει.Σε περιμένουμε με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή