Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Είσαι μια Wonder Woman? Φυσικά και είσαι!Χθες, Κυριακή 8 Μαρτίου, οι απανταχού γυναίκες γιόρτασαν την Παγκόσμια γιορτή της γυναίκας. 

Με αφορμή την ημέρα αυτή, η εταιρία Private Events by OMNI APICO παρουσίασε το βραχιόλι WONDER WOMΑN, τη σχεδίαση του οποίου έφερε εις πέρας η LIANA VOURAKIS. Στόχος τους ήταν να απεικονίσουν σε αυτό τους ποικίλους, σημαντικούς και δύσκολους ρόλους που εκπροσωπεί η γυναίκα ως μητέρα, κόρη, φίλη, αδελφή, σύντροφος κ.α. Η προσφορά του βραχιολιού εκπροσωπεί την αναγνώριση και εκτίμηση όσων έχει προσφέρει στη ζωή μας, η  WONDER WOMΑN του καθενός. 

To βραχιόλι ‘WONDER WOMEN’ by LIANA VOURAKIS for Private Events by OMNI APICO διατίθεται προς πώληση από το Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Citilink, Golden Hall) και - το σημαντικότερο- μέρος των εσόδων του βραχιολιού WONDER WOMAN θα διατεθεί για τη στήριξη του σημαντικού έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ένας σύλλογος  που κάνει τα αδύνατα δυνατά για όλα τα παιδιά με καρκίνο αλλά και τις οικογένειές τους.


Πηγή: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου