Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Τα top 10 χρώματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015!

Ημερολογιακά η άνοιξη είναι εδώ, οι διεθνείς οίκοι έχουν προ πολλού παρουσιάσει τις συλλογές τους σε ρούχα και παπούτσια και τα χειμερινά αποσύρθηκαν απ τις προθήκες των καταστημάτων με το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων. Ώρα για ανοιξιάτικες αγορές λοιπόν!
Αντίθετα με το πιο πολυσυζητημένο film των τελευταίων ετών, τις "50 αποχρώσεις το Γκρι", μεγάλος νικητής για ακόμα μια καλοκαιρινή σεζόν, οι αποχρώσεις το μπλέ! Τρεις αυτή τη φορά! Ας δούμε, λοιπόν, τα πλέον πολυχρησιμοποιημένα - απ τους σχεδιαστές μόδας- χρώματα για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015!
Ξεκινάμε αντίστροφα λοιπόν!

10. Γκρι του πάγουΧρησιμοποιήθηκε σε ποσοστό 6,21% από σχεδιαστές μόδας. Μεγάλο του ατού το γεγονός πως συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα!

9. Marsala (Απόχρωση του καφέ)Χρησιμοποιήθηκε σε ποσοστό 7, 89% των σχεδιαστών και έχει λάβει το όνομά του απ το ομώνυμο κρασί.


8. Custard (Απαλό κίτρινο)


Χρησιμοποιήθηκε σε ποσοστό 8,22% των σχεδιαστών και αναμένεται να αποτελέσει επιλογή των γυναικών που δεν αγαπούν το έντονο κίτρινο.


7. Tangerine (Φτάνει το orange, καιρός για μανταρίνι! Άλλαξε ο Μανωλιός δηλαδή!)Χρησιμοποιήθηκε απ το 9,12% των σχεδιαστών και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η πλέον αποδεκτή του "πορτοκαλί" φάσματος στη βιομηχανία της μόδας. Μέχρι την επόμενη βελτίωσή του!


6. Γρανίτα φράουλαΧρησιμοποιημένο απ το 10,13% των σχεδιαστών και αποσκοπεί στο να προσδώσει λάμψη σε όποια το επιλέξει!

5. Toasted almond (λέγε με μπεζ - καφέ)Χρησιμοποιήθηκε απ το 11,78% των σχεδιαστών και αποτελεί τον εκπρόσωπο των φυσικών χρωμάτων για τους μεγάλους οίκους.


4. Μπλε
Χρησιμοποιημένο απ το 12,01% των σχεδιαστών, το κλασσικό μπλε προτιμάται σταθερά απ τις γυναίκες ανά τον κόσμο!


3. Lucite green (λέγε με vintage τυρκουάζ!)
Χρησιμοποιήθηκε απ το 12,11% των σχεδιαστών και είναι απ τα χρώματα που προσδίδουν νοσταλγικό τόνο σε μια γκαρνταρόμπα.

2. Scuba blueTo 14,32% των σχεδιαστών, έφεραν στη 2η θέση αυτό το dusty μπλε. Και καλά έκαναν!


1. Αquamarine

Ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και σε αυτό της θάλασσας, υπάρχει αυτή η ονειρική απόχρωση που χρησιμοποιήθηκε απ το 16,21% των σχεδιαστών και δικαίως φιγουράρει στην κορυφή της λίστας!

Το αγαπώ!


Τώρα που ξέρετε τι θα συναντήσετε στις βιτρίνες, οργανωθείτε και καλές αγορές!


Πηγή:  http://www.hotbeautyhealth.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου